Skip to content

These are the reviews about BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Reviews

Read about the experiences of our customers ...

10

Ik ben erg tevreden over de service van Burger Van Leeuwen Garantiemakelaars en met name Mark Jonkman. Hij heeft onze belangen uitstekend behartigd. Wij bevelen deze makelaar dan ook van harte aan.

rate us with a 10

published on

10

Makelaar met veel vertrouwen. Heeft heel veel inzicht in de verkoop van woningen op het moment. Veel persoonlijk contact en goed bereikbaar! Erg blij mee! Hoop dat nog veel mensen de weg naar deze makelaar zullen vinden. Mocht ik nog eens een makelaar nodig hebben dan zal deze makelaar mijn eerste keus zijn.

rate us with a 10

published on

8.8

Goede communicatie, duidelijke afspraken en prettige persoonlijkheid.

rate us with a 8.8

published on

10

Really happy with the services provided by BurgerVanLeeuwen. Mark was knowledgeable about the neighbourhood, friendly and really helpful - provided guidance each step of the way. The agency was also competitively priced, and delivered great results. Would definitely recommend!

rate us with a 10

published on

9.3

Gedurende het hele verkoop traject een uitstekend contact gehad met Mark Jonkman , van Burger van Leeuwen team. Hij was efficient, zaken kundig, empathisch en klantgericht. Hield mij voortdurend op de hoogte over het verloop van bezichtigingen en verkoop. Ik beveel Burger van Leeuwen van harte aan en probeer dan Mark als je contact te krijgen!

rate us with a 9.3

published on

10

Was erg goed op hoogte van alles en heeft erg kundig en rustig. Heeft mij zeker super geholpen en ik zou als ik nog een keer iets zou verkopen zeker voor hetzelfde makelaars kantoor gaan Hoe alles ging zou ik het iedereen aan raden om met Burger en van Leeuwen in zee te gaan!!!

rate us with a 10

published on

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars is rated with an 8,7

At BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars your wishes always have priority. That’s why our customers rate us with an 8,7 out of 10. Curious why?